Voor individuele dokters

Leergang Persoonlijk Leiderschap

 

40 punten ABAN

Deze leergang is speciaal ontwikkeld voor dokters die weer oprecht werkplezier willen ervaren. Want veel en efficiënt produceren én ook nog voldoen aan alle hoge verwachtingen in een complexe omgeving vraagt echt veel van een mens. Dus als jij jezelf weleens afvraagt hoe lang je dit nog volhoudt? Hoe je een gezonde balans tussen werk en privé vindt? Hoe je jezelf minder laat raken door belastende gebeurtenissen in het patiëntencontact of problemen in de organisatie? Of je nog wel op de juiste plek zit of het juiste werk doet? Of simpelweg hoe je gelukkiger wordt in je werk? Dan is deze leergang voor het verstevigen van je persoonlijke performance, energieniveau en werkgeluk voor jou.

 

 

WAAROM IS ONZE AANPAK ZO SUCCESVOL?


Omdat échte verandering alleen uit jezelf kan komen werken we van binnen naar buiten. Van bewustwording naar handelen. In een kleine groep van maximaal zes artsen doorloop je met een vaste coach een hoogstpersoonlijk en dynamisch programma. Van actief en creatief, confronterend en uitdagend tot ontspannend en reflectief. Vier verschillende gastdocenten houden je, op geheel eigen wijze, een impactvolle spiegel voor. Na een persoonlijk intakegesprek en een voorbereidende biografische opdracht doorloop je de volgende blokken. 
 


Blok 1 

Wie ben ik en waar sta ik?

We beginnen met veel aandacht voor je persoonlijkheidsstructuur. Wat zijn jouw patronen en wat is het effect daarvan? Hoe kun je ze voor je laten werken in plaats van dat ze je belemmeren? 
 


Blok 2

In beweging!

Hier merk je hoe dingen onderling verband houden: hoe je denkt, je waarden en drijfveren, wat je voelt en hoe je je gedraagt. Je ontdekt waar je energie van krijgt en waar je het verliest. En hoe belangrijk het is om meer van jezelf laten zien.
 


Blok 3

Een nieuw perspectief

Hier zal je ervaren hoe je nieuwe keuzes kunt maken en hoe er zich een nieuw perspectief ontvouwt. Een inspirerend blok dat leidt naar een plan van aanpak met je persoonlijke inzichten, concrete doelstellingen en bijbehorend gedrag.
 


Blok 4

 In de praktijk

Tussen blok 3 en blok 4 zit wat meer tijd. Want nieuwe keuzes vragen om uitproberen, ervaring opdoen en reflectie. Op deze terugkomdag zet je de punten op de i, ga je oefenen met die situaties die toch weerbarstiger blijken dan je had gedacht. Om te vertrekken met voldoende vertrouwen in je eigen keuzes en herwonnen eigenheid.


 

Dit levert het je op


Een verbeterde persoonlijke performance en meer vitaliteit.

Je haalt meer voldoening, energie en plezier uit je werk en weet hoe je dat kunt vasthouden.


Je ontwikkelt meer innerlijke rust en zelfvertrouwen, ook in stressvolle situaties.  


Je geeft beter of makkelijker je grenzen aan.


Je bent je meer bewust van waarom je doet zoals je doet en voelt wat je voelt.


Je ontwikkelt meer zelfinzicht en staat steviger in je schoenen.


Je bent in staat prettiger en effectievere relaties met collega’s en anderen te ontwikkelen.


Je gaat effectiever om met de beschikbare tijd, waardoor je balans werk-privé verbetert.


EEN OF MEER VAN DE VOLGENDE DOKTERS GINGEN JE VOOR

anesthesioloog, cardioloog, chirurg, dermatoloog, gynaecoloog, hemato-oncoloog, huisarts, intensivist, internist, interventiecardioloog, jeugdarts, kinderarts, klinisch geriater, neuroloog, plastisch chirurg, psychiater, revalidatiearts, specialist ouderengeneeskunde, uroloog.

 

LOCATIE

Je verblijft in De Lunterse Boer, een goed verzorgde en kleinschalige vergaderlocatie op de Veluwe. Serene rust, want het ligt letterlijk middenin het bos. Tegelijkertijd is het uitstekend bereikbaar, ook met het openbaar vervoer. De keuken staat zeer hoog aangeschreven en biedt culinair maatwerk waar gewenst.


 
 
 

Data DDZ9

Leergang Persoonlijk Leiderschap

Start: 3 oktober 2019.
Nog één plek beschikbaar.


Blok 1
2 aaneengesloten dagen met overnachting
3 en 4 oktober 2019

Blok 2
2 aaneengesloten dagen met overnachting
7 en 8 november 2019

Blok 3
2 aaneengesloten dagen met overnachting
12 en 13 december 2019

Blok 4
1 terugkomdag van 10:00 tot 16.30 uur
6 maart 2020

Data DDZ10

Leergang Persoonlijk Leiderschap

Start: 6 februari 2020.
Nog 3 plekken beschikbaar.


Blok 1
2 aaneengesloten dagen met overnachting
6 en 7 februari 2020

Blok 2
2 aaneengesloten dagen met overnachting
12 en 13 maart 2020

Blok 3
2 aaneengesloten dagen met overnachting
16 en 17 april 2020

Blok 4
1 terugkomdag van 10:00 tot 16.30 uur
26 juni 2020